‘Steuntje in de rug’ coaching

Soms hebben kinderen even een extra steuntje in de rug nodig. Wanneer ze niet zo lekker in hun vel zitten, een spannende tijd tegemoet gaan, examens moeten maken of heftige emoties ervaren. Het kan dan erg prettig zijn om dan wat ondersteuning te krijgen.

Een steuntje in de rug is altijd praktijkgericht en met een focus op het oplossen van datgene wat aandacht nodig heeft. Ik maak gebruik van coaching technieken vanuit de positieve psychologie. Samen onderzoeken we welke overtuigingen en gedachten de kinderen in de weg zitten en wat er nodig is om dat te veranderen. Deze positieve insteek maakt dat kinderen meer veerkracht ontwikkelen om datgene wat lastig is aan te pakken.

Wanneer je als ouder misschien ook wel een steuntje in de rug kunt gebruiken of het prettig vind om wat pedagogische ondersteuning te ontvangen. Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met me op.

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Marloes-Bouman

Marloes Bouman
Pedagoge en kinder- en jeugd coach
0031 (0)6 46 293 870