Samen Fier

Kindertraining De Schattentocht

De Schattentocht is een individuele kindertraining op maat. De training is speciaal ontwikkeld voor onzekere, (hoog-) gevoelige kinderen van 6 tot 12 jaar. Elke afspraak krijgen kinderen een mooie ‘schat’ mee naar huis. Aan het einde van de training hebben kinderen thuis een schatkist vol praktische handvatten om altijd op terug te kunnen vallen. Doel van de training: in 6 stappen werken aan blije en ontspannen kinderen!

Steuntje in de rug coaching

Wanneer kinderen niet zo lekker in hun vel zitten, een spannende tijd ingaan of heftige emoties ervaren is het prettig om een steuntje in de rug te krijgen. Een steuntje in de rug van Samen Fier is altijd praktisch en gericht op datgene wat aandacht nodig heeft. Geen hele training of een traject, maar losse afspraken op maat! Wanneer kinderen na een tijdje nog eens terug willen komen is een losse afspraak altijd mogelijk.

PS…. ouders zijn ook van harte welkom voor een steuntje in de rug!

Lees meer

Workshop gevoelige kinderen opvoeden 

Als pedagoge en ervaringsdeskundige met jarenlange ervaring in het begeleiden van (hoog gevoelige) kinderen en hun ouders, neem ik je mee in de theorie van hoog-sensitiviteit. Een workshop voor ouders en opvoeders die geïnteresseerd zijn in een manier van ondersteunen en opvoeden passend bij het gevoelige kind.

Lees meer

Kindertraining Blij met mij!

Een kindertraining in groepsverband die vanuit een positieve insteek het zelfvertrouwen versterkt door de talenten van de kinderen centraal te stellen. Kinderen leren op een ongedwongen manier van én met elkaar hun talenten en krachten te (h)erkennen, stop zeggen, stevig staan en positief over zichzelf te denken.

Lees meer

Lezingen en workshops voor ouders en professionals 

Met veel enthousiasme verzorg ik lezingen en workshops over onderwerpen rondom opvoeding, hoog-sensitiviteit, zelfvertrouwen en het creëren van meer rust en ontspanning voor kinderen. Met veel ervaring als spreker voor de Gemeente Utrecht, op diverse basisscholen en ouderavonden bij de kindertraining Blij met mij!

Heb je interesse in een lezing of workshop? Neem dan contact op zodat ik een passend aanbod kan voorstellen.

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Marloes-Bouman

Marloes Bouman
Pedagoge en kinder- en jeugd coach
0031 (0)6 46 293 870