Kindertraining blij met mij

De kindertraining Blij met mij! is een krachtige training voor kinderen van 6-12 jaar én hun ouders. Een kindertraining in groepsverband die het zelfvertrouwen versterkt door de talenten van de kinderen centraal te stellen. Doel van de training: dat kinderen lekker in hun vel zitten! De kindertraining is zeer fijn voor (hoog-) gevoelige kinderen.

5 woensdagmiddagen werken we met een klein groepje kinderen rond talenten ontdekken, gekleurde gedachten, ontspanningsoefeningen,  grenzen en zelfvertrouwen.  Kinderen leren op een ongedwongen manier hun eigen talenten en krachten te herkennen én erkennen.

Ouders en opvoeders spelen een belangrijke rol bij het zelfbeeld van kinderen. Gedurende de training zijn er daarom ook drie ouderavonden waarin het voornamelijk gaat over  hoe je je kind zo goed mogelijk in het proces kunt ondersteunen. Natuurlijk zijn er nog meer belangrijke mensen in het leven van een kind. Denk aan opa’s en oma’s, leerkrachten, oppas, ooms of tantes. Ook zij zijn van harte welkom tijdens de ouderavonden en aan het eind van elke bijeenkomst.

Enkele ervaringen van kinderen:

  • Ik sta NOG steviger
  • ik kan op hulp vragen
  • ik kan het!
  • ik voel me meer ontspannen
  • Ik voel me vrolijker
  • ik kan oplossingen bedenken
  • Ik ga het gewoon doen
  • Ik kies zelf
  • Ik heb minder boze buien

De Blij met mij! kindertraining start 3x per jaar. In januari, april en september. Neem gerust contact op als je benieuwd bent naar de data.

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

PU6A0020

Marloes Bouman
Pedagoge en kinder- en jeugd coach
0031 (0)6 46 293 870