Kindertraining blij met mij

De kindertraining Blij met mij! is een krachtige training voor kinderen van 6-12 jaar én hun ouders. Een kindertraining in groepsverband die het zelfvertrouwen versterkt door de talenten van de kinderen centraal te stellen. Doel van de training: dat kinderen lekker in hun vel zitten!

5 woensdagmiddagen werken we met een klein groepje kinderen rond talent, lekker jezelf zijn, stop zeggen, positief denken, zelfvertrouwen en gevoel. Kinderen leren op een ongedwongen manier hun eigen talenten en krachten te herkennen én erkennen.

Ouders en opvoeders spelen een belangrijke rol bij het zelfbeeld van kinderen. Gedurende de training zijn er daarom ook drie ouderavonden waarin het voornamelijk gaat over hoe ouders hun kind kunnen ondersteunen. Natuurlijk zijn er nog meer belangrijke mensen in het leven van een kind. Denk aan opa’s en oma’s, leerkrachten, oppas, ooms of tantes. Ook zij zijn van harte welkom tijdens de ouderavonden en aan het eind van elke bijeenkomst.

Enkele ervaringen van kinderen:

 • Ik sta NOG steviger
 • ik kan op hulp vragen
 • ik kan het!
 • ik voel me meer ontspannen
 • Ik voel me vrolijker
 • ik kan oplossingen bedenken
 • Ik ga het gewoon doen
 • Ik kies zelf
 • Ik heb minder boze buien

Data kindertraining januari:

Kindermiddagen van 14.30 tot 17.00 uur

 • woensdag 16 januari  (+ ouderavond 20.00-22.00 uur)
 • woensdag 30 januari
 • woensdag 13 februari (+ ouderavond 20.00-22.00 uur)
 • woensdag 06 maart
 • woensdag 20 maart    (+ ouderavond 20.00-22.00 uur)

 

In april start er weer een nieuwe kindertraining.

Kindermiddagen van 14.30 tot 17.00 uur
 • woensdag 03 april (+ ouderavond 20.00-22.00 uur)
 • woensdag 17 april
 • woensdag 01 mei   (+ ouderavond 20.00-22.00 uur)
 • woensdag 15 mei
 • woensdag 29 mei   (+ ouderavond 20.00-22.00 uur)

De kindertraining vindt plaats op de Constantijnschool in Woerden.

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Marloes-Bouman

Marloes Bouman
Pedagoge en kinder- en jeugd coach
0031 (0)6 46 293 870