Over Mij

Als pedagoog en kinder- en tienercoach werk ik met veel plezier in mijn praktijk in Woerden. Ik ben ondernemend, enthousiast, gevoelig en heel erg blij met het werk dat ik doe!

In mijn werk volg ik altijd mijn intuïtie. Daar vertrouw ik op. Oprechte aandacht, rust, vertrouwen en humor zijn belangrijke kenmerken van mijn werkwijze.

Mijn grootste drijfveer in mijn werk is kinderen helpen in zichzelf te geloven en ouders hierbij praktische handvatten te bieden om hun kinderen te ondersteunen.

Ik help kinderen met het vinden van hun talenten en kwaliteiten en ontdekken wie en wat belangrijk voor hen zijn. De focus ligt op bekijken wat wél werkt in plaats van te richten op oorzaken en problemen. Kinderen worden op deze manier gehoord en gewaardeerd om wie zij werkelijk zijn.

Ik werk vanuit een oplossingsgerichte aanpak. We gaan op zoek naar praktische oplossingen en ideeën die passen bij het kind. Dit kan door middel van de individuele kindertraining De Schattentocht, de kindertraining ‘Blij met mij’ en individuele coaching voor kinderen, tieners en ouders.

Praktijkruimte Samen Fier

Praktijkruimte Samen Fier

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

PU6A0020

Marloes Bouman
Pedagoge en kinder- en jeugd coach
0031 (0)6 46 293 870